Salarisadministratie

Geen omkijken naar de salarisadministratie vanaf € 10,- per maand.

Neem contact op

Salarisadministratie

Geen omkijken naar de salarisadministratie vanaf € 10,- per maand.

Neem contact op

Salarisadministratie

Geen omkijken naar de salarisadministratie vanaf € 10,- per maand.

Neem contact op

Loonadministratie goed geregeld

Met personeel in dienst is de salarisadministratie uitbesteden geen overbodige luxe. Het papierwerk rondom uw medewerkers kost u maandelijks, of zelf wekelijks, veel tijd. En afraffelen is geen optie; fouten in de personeels- en/of salarisadministratie treffen niet alleen u, maar ook uw medewerkers. Veel ondernemers storten zich er in eerste instantie dapper op. Het is tenslotte de aard van het beestje om elke stap zelf te willen zetten. Toch bespaart u zich veel tijd en stress door een en ander uit te besteden. Illume Accountants & Adviseurs reikt u een helpende hand. Van alleen ondersteuning tot personeels- en salarisadministratie uitbesteden. Dan heeft u uw handen vrij voor uw eigen talenten.

Uw eerste personeelslid in dienst! Fijn, want dat neemt weer veel werk weg. Maar het heeft ook gevolgen, want u bent nu verplicht een toegankelijke en correcte administratie bij te houden. De Belastingdienst, verzekeraars en pensioenfondsen hebben bijvoorbeeld toegang nodig tot bepaalde informatie. Daarnaast is deze administratie ook vereist om aanspraak te kunnen maken op (loon)subsidies en heffingskortingen. Illume Accountants & Adviseurs zet uw salarisadministratie op en we vragen meteen het loonbelastingnummer aan. Via het platform en de handige app, kunnen u en uw medewerkers eenvoudig informatie en wijzigingen toevoegen aan de administratie. Rapportages, loonstroken en jaaropgaven worden digitaal verstuurd. Zo bent u ook nog een beetje duurzaam bezig!

Bij Illume Accountants & Adviseurs kunt u uw volledige salarisadministratie uitbesteden. Voor € 10,- per loonstrook, verzorgen we de maandelijkse salarisspecificatie en de jaaropgave voor uw medewerkers. We leveren u de periodieke en cumulatieve overzichten. Hierbij maken we gebruik van een online platform, zodat u altijd en overal inzicht hebt in uw administratie. Dit salarisplatform maakt het ook mogelijk om alleen bepaalde zaken uit te besteden. Met de steeds veranderende wet- en regelgeving rondom lonen en belastingen is dat wel zo prettig. Want zeg eens eerlijk: houdt u het allemaal nog bij? Wij gelukkig wel; wat voor u een belangrijke randzaak is, is onze core business.

Of je de salarisadministratie zelf doet of het uitbesteedt aan ons; jij blijft in control. De intelligente software die we gebruiken, biedt altijd en overal inzicht en overzicht. Dat bespaart je veel tijd. Daarnaast integreert de software voor de salarisadministratie heel goed met je boekhoudpakket. En dát is weer handig voor de rest van de administratie!

Het salaris áltijd op tijd en als werkgever áltijd inzicht en overzicht.

Wil je de salarisadministratie beter stroomlijnen of zelfs helemaal uitbesteden? Neem contact met ons op.

Illume Accountants & Adviseurs
085-303 78 27
info@illume.nl