ILLUME voor ondernemers

Waar zakelijk en privé samenkomen.
Advies en ondersteuning voor ondernemers.

Neem contact op

ILLUME voor ondernemers

Waar zakelijk en privé samenkomen.
Advies en ondersteuning voor ondernemers.

Neem contact op

ILLUME voor ondernemers

Waar zakelijk en privé samenkomen.
Advies en ondersteuning voor ondernemers.

Neem contact op

Ondernemers advies
en praktische ondersteuning

De ondernemer is de persoon die het bedrijf start en leidt, maar het is ook de persoon met een eigen leven. Als ondernemer heb je talloze ballen in de lucht te houden. En zeker als je ook nog te maken hebt met aandeelhouders en/of personeel, komen je eigen belangen nog weleens in het gedrang. Illume Accountants & Adviseurs ziet jóu. De ondernemer én de mens. Met helder ondernemers advies en praktische ondersteuning helpen we jou je zakelijke en privé situatie in balans te brengen op financieel en fiscaal gebied. We kijken samen naar de toekomst en bepalen duidelijke, goed onderbouwde strategieën. Zo kun jij vooruit als ondernemer en als mens.

Praktisch ondernemers advies begint met inzicht en overzicht. Door periodiek alles op een rijtje te zetten hebben we een goed beeld van de situatie tot nu toe. Enerzijds kijken we dan naar jaarcijfers en aangiften, maar we kijken ook naar de inkomsten en uitgaven. Zakelijk, maar vooral privé. Hoe ging het en waar wil je naar toe. Wat kunnen we beter inrichten. Wat is er nog niet geregeld? Dekken de verzekeringen alle risico’s?

Wanneer we de huidige situatie goed in beeld hebben en eventueel wijzigingen hebben aangebracht om die te optimaliseren, richt ons ondernemers advies zich op de toekomst. Waar wil je naar toe? Zo kunnen we samen kijken naar zaken als je pensioen, levensverzekeringen en nalatenschap. Ondernemers zijn geneigd te leven in het nu, want heel belangrijk is. Maar zonder duidelijk plan, is het lastig richting geven. En de eerste stap naar de toekomst zet je al vandaag. Daarom helpen we je bij je financiële planning en maken we, met de huidige wet- en regelgeving, een plan op maat.

Je hebt je handen vol. Hulp van een professional is dus nooit weg. Illume Accountants & Adviseurs kijkt met je mee en neemt over wat jij er niet bij kunt hebben. Zo kunnen wij de belastingaangiften voor je doen, maar ook je hele boekhouding overnemen. De slimme software die we daarvoor gebruiken, maakt het mogelijk flexibel te schakelen en eenvoudig op de hoogte te blijven. Jij hebt dag en nacht toegang tot je gegevens. Daarnaast staan we je altijd bij met ondernemers advies, maar ook met goede raad op het persoonlijk vlak. Ook wij zijn tenslotte allemaal mensen die ondernemen én een privéleven hebben. En als alles onder controle is, als je balans hebt, is dat onbetaalbaar.

Praktisch ondernemers advies en handige services maken het voor mij allemaal veel overzichtelijker.

Wil je je administratie eindelijk goed ordenen? Of wil je iemand die het van je overneemt? Neem contact met ons op!

Illume Accountants & Adviseurs
085-303 78 27
info@illume.nl