ILLUME voor ondernemingen

Bedrijfsadvies en ondersteuning bij het opstarten en runnen van een onderneming.

Neem contact op

ILLUME voor ondernemingen

Bedrijfsadvies en ondersteuning bij het opstarten en runnen van een onderneming.

Neem contact op

ILLUME voor ondernemingen

Bedrijfsadvies en ondersteuning bij het opstarten en runnen van een onderneming.

Neem contact op

Bedrijfsadvies en ondersteuning in elke fase

Als ondernemer weet je alles over je eigen vak, daar heb je geen bedrijfsadvies bij nodig. Je kunt iedereen overtuigen van het nut van je product of dienst. Maar hoe je inhoudelijk om gaat met een bedrijf; dat is een ander verhaal. Dus kun je best wat assistentie gebruiken, hier en daar. Bij het starten van een onderneming, bijvoorbeeld. Of bij een bedrijfsoverdracht. Of een verandering van ondernemingsvorm. Grote beslissingen die gevolgen hebben op de korte en lange termijn. Illume Accountants & Adviseurs staat je hierin graag bij met praktische dienstverlening en begrijpelijk advies. Je hoeft het niet alleen te doen.

Je hebt een idee. Een product of een dienst. Daar wil je mee aan de slag. Dat is het eerste zaadje dat je plant voor je onderneming. Maar vervolgens komt er van alles op je af. Je moet een ondernemingsplan schrijven en je doelstellingen concreet maken. Kiezen voor een rechtsvorm. Aanmelden bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Waar moet je rekening mee houden? Wat is belangrijk? De adviseurs van Illume Accountants & Adviseurs staan naast je. We kijken met je mee en geven proactief bedrijfsadvies over deze belangrijke stappen. Daarnaast nemen we het financiële plaatje onder de loep. Zo zie je precies wat mogelijk én haalbaar is. Samen maken we een duidelijke begroting, die je ook kunt gebruiken bij het aanvragen van een financiering. En over dat laatste adviseren we ook graag!

Een groeiende onderneming heeft een goede financiële basis nodig. Misschien heb je mooie plannen waarvoor je een financiering wilt aanvragen. Of wil je (laten) investeren in specifieke activiteiten of vastgoed. Op het moment dat er extra geld in de onderneming moet komen, is het belangrijk om de plannen goed uit te werken. Ook cijfermatig. Zo heb je een goed beeld van de haalbaarheid en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. De adviseur van Illume Accountants & Adviseurs gaat samen met jou om tafel om alles op een rijtje te zetten. We duiken samen in de actuele- én de gewenste situatie en bepalen hoe we daar kunnen komen. Zo staan we je bij in het maken van de juiste beslissingen en kun je vol vertrouwen de volgende stap zetten.

Groeit je onderneming uit de kluiten? Heb je een compagnon gevonden? Ga je een bedrijfspand kopen? Allemaal veranderingen, waarbij het goed is om te kijken naar de rechtsvorm van je onderneming. Tijdens deze herstructurering kijken onze accountants en adviseurs graag met je mee. We doen samen onderzoek naar de mogelijkheden en alle haken en ogen die daarbij horen. We helpen je bij de voorbereiding en de uitvoering en staan je bij met bedrijfsadvies en ondersteunende diensten.

Een bedrijf aankopen, fuseren of je bedrijf overdragen aan een andere partij? Dat zijn beslissingen met grote gevolgen. En die wil je het liefst allemaal incalculeren. Het objectieve bedrijfsadvies van Illume Accountants & Adviseurs is daarbij een fijne steun in de rug. Er gaat tenslotte al genoeg door je heen. We bekijken de financiële, fiscale en juridische aspecten, maar vergeten daarbij niet je eigen emoties. Je persoonlijke bedrijfsadviseur weet als geen ander waar je tegenaan loopt en waar je mee kunt worstelen. Wij staan naast je in het overdrachtsproces. We maken het volledige traject inzichtelijk, inclusief waardeanalyse en kijken ook meteen naar de toekomst. Geen verrassingen; alleen maar een goed gevoel.

Advies en ondersteuning voor elke fase van je onderneming.

Heb je bedrijfsadvies of ondersteuning nodig bij het opstarten of runnen van je onderneming? Neem contact met ons op.

Illume Accountants & Adviseurs
085-303 78 27
info@illume.nl