Fiscaal advies van de specialist

Veel mensen hebben een soort haat-liefdeverhouding met de Belastingdienst. Vaak komt dit door een gebrek aan kennis over de mogelijkheden. Daarom geeft Illume Accountants & Adviseurs fiscaal advies. Onze fiscale specialisten kennen de regelingen van de Belastingdienst van binnen en buiten. U kunt vertrouwen op een gedegen belastingaangifte, waarbij alle fiscale mogelijkheden worden benut. Daarbij kijken we ook over de grens naar de fiscale regelingen in het buitenland. Wel zo prettig als u internationaal onderneemt of veel im- of exporteert.

Fiscaal advies voor uw situatie

De Belastingdienst probeert het makkelijker te maken met onder andere de vooraf ingevulde aangiftes. Vaak blijven er echter nog steeds veel vragen over. Als eenmanszaak, VOF of maatschap heeft u bijvoorbeeld inkomen uit onderneming, maar als Directeur Grootaandeelhouder van een BV of NV gelden weer heel andere regels. U wilt maximaal profiteren van de fiscale regelingen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van de fiscus. Met fiscaal advies van Illume Accountants & Adviseurs weet u precies waar u aan toe bent, nu en in de toekomst. En als er toch nog vragen zijn kunt u de inspecteur met een gerust hart naar ons doorverwijzen.

Van fiscaal advies tot volledig ontzorgen
Ligt u wakker van de jaarlijkse belastingaangifte? Raakt u in de war van de steeds weer veranderende regels, de mogelijke aftrekposten en de beperkingen? Drukt de deadline als een zware last op uw schouders? Geef het dan uit handen. Illume Accountants & Adviseurs helpt u graag met de aangifte of verzorgt hem volledig voor u. Voor een goede belastingaangifte werken we in het spanningsveld tussen een goed verdedigbare aangifte en een minimale belastingbetaling. Uiteindelijk is het vooral de bedoeling dat u er maximaal van kunt profiteren. Naast de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, verzorgen we ook de aangiften omzetbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting, successie- en schenkingsrecht en dividendbelasting.