Administratie

De volledige administratie op orde, zonder schoenendoos, maar mét slimme software.

Neem contact op

Administratie

De volledige administratie op orde, zonder schoenendoos, maar mét slimme software.

Neem contact op

Administratie

De volledige administratie op orde, zonder schoenendoos, maar mét slimme software.

Neem contact op

Administratie altijd up to date

De administratie is voor veel ondernemers een bijkomende verplichting. Eigenlijk heb je er helemaal geen tijd voor. Gelukkig wordt het met de innovatieve digitale oplossingen van tegenwoordig een eitje om alles bij te houden. Illume Accountants & Adviseurs biedt je verschillende mogelijkheden om je administratie te stroomlijnen. Daarnaast kunnen we ook de hele schoenendoos van je overnemen. En als je boekhouding op orde is, heb je altijd zicht op de stand van zaken. En dat maakt het weer makkelijk de juiste strategieën te bepalen voor je onderneming.

De slimme software oplossingen van tegenwoordig maken de administratie bijhouden bijna leuk. Je leest alle gegevens eenvoudig in en alle gegevens worden automatisch gekoppeld. Vanaf je telefoon of tablet en op kantoor. Je hebt geen reden meer om het bijwerken van je boekhouding uit te stellen.

Door de administratie digitaal bij te houden, ben je altijd bij. Daarnaast hebben de boekhouder en accountant altijd toegang tot de gegevens die ze nodig hebben. Met slimme boekhoudsoftware koppel je alle aspecten van je administratie in één systeem. En wij kijken over je schouder met je mee.

Wanneer jij alle bonnetjes en facturen uploadt in het systeem of laat binnenkomen via de scan en herkenoplossing, hoef je achteraf nooit meer op zoek naar dat ene bonnetje dat nog ergens lag. Daarnaast worden alle inkomsten en uitgaven meteen opgenomen op de balans. Je eigen boekhouder of accountant kan meteen aan de slag met deze informatie. Als een team werken we, samen met jou aan de toekomst van jouw bedrijf. En die up to date administratie is daarvoor het startpunt.

Facturen en bonnetjes inscannen en doorsturen. Alles is digitaal gekoppeld.

Wil je je administratie eindelijk goed ordenen? Of wil je iemand die het van je overneemt? Neem contact met ons op!

Illume Accountants & Adviseurs
085-303 78 27
info@illume.nl