Rapportages

Duidelijke rapportages zijn het startpunt voor strategische beslissingen. Weet jij hoe je bedrijf ervoor staat?

Neem contact op

Rapportages

Duidelijke rapportages zijn het startpunt voor strategische beslissingen. Weet jij hoe je bedrijf ervoor staat?

Neem contact op

Rapportages

Duidelijke rapportages zijn het startpunt voor strategische beslissingen. Weet jij hoe je bedrijf ervoor staat?

Neem contact op

Rapportages voor inzicht & overzicht

Elke onderneming heeft zijn eigen financiële fundament. De accountant zorgt voor het onderhoud van dat fundament. Illume Accountants & Adviseurs brengt dat fundament in beeld met overzichtelijke rapportages. Tussentijdse managementrapportages en prognoses, maar ook de jaarrekening geven je een goed beeld van waar je bedrijf staat. En ook waar het naar toe gaat. Met deze informatie kun je doelgerichte beslissingen nemen over de strategie op de korte, middellange en lange termijn. Wij kijken hierbij met je mee en adviseren proactief en reactief over de te volgen weg.

Elk jaar vaste prik in de accountancy wereld: het samenstellen en publiceren van de jaarrekening. De jaarrekening zet de financiële situatie van uw bedrijf in de spotlight. Hij laat u precies zien waar u op dit moment staat. De jaarrekening is onmisbaar in zakelijk verkeer met banken en verzekeraars, maar ook veel leveranciers. Bovendien bent u als BV verplicht elk jaar de jaarrekening in te dienen bij de Kamer van Koophandel. Illume Accountants & Adviseurs zorgt voor een glasheldere jaarrekening die voldoet aan alle geldende regels. Het is voor iedereen duidelijk dat een accountant heeft bijgedragen aan het samenstellen van de jaarrekening. Ook bij het publiceren van de rekening nemen we u graag werk uit handen!

Hoewel u natuurlijk elk jaar een jaarrekening laat samenstellen, is goed zicht op de financiële gezondheid van uw bedrijf het hele jaar door belangrijk. Zo kunt u tijdig bijsturen of overschakelen. In onze tussentijdse managementrapportages ziet u duidelijk hoe het met de liquiditeitspositie van uw bedrijf staat.

Hebt u grootse plannen? Of wilt u graag richtlijnen hebben voor de planning voor het komende jaar? Dan kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden op financieel gebied. Met een prognose maakt u inzichtelijk welke stappen u wilt gaan nemen en welke kosten daarbij komen kijken. Vervolgens gaan we de gestelde doelen monitoren. Op deze manier blijf je overzicht houden over de financiële situatie van je bedrijf. Dat onderneemt toch een stuk prettiger.

Een managementrapportage is heel waardevol, maar soms wilt u alleen maar weten hoe de financiële situatie nu is. Illume Accountants & Adviseurs brengt deze in beeld met een overzicht van de tussentijdse cijfers. Hiermee geven we u een leidraad voor de dagelijkse gang van zaken en helpen u op tijd te schakelen om tegenvallers te voorkomen. We kijken graag met u mee en maken de (fiscale) gevolgen van uw activiteiten inzichtelijk. Samen werken we aan een optimaal resultaat van uw onderneming, zonder verrassingen achteraf.

De tussentijdse managementrapportages geven je inzicht in de liquiditeitspositie van je bedrijf. Het pragmatische advies helpt je bij het sturen.

Wil je heldere rapportages voor inzicht en overzicht?
Neem contact met ons op!

Illume Accountants & Adviseurs
085-303 78 27
info@illume.nl