Online boekhouden

Wij helpen u graag het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld met online boekhouden. Door uw boekhouding te digitaliseren verlicht u eenvoudig uw administratieve lasten. Online boekhouden is ook voor u bereikbaar. Waar en wanneer u maar wilt en zolang u verbinding hebt met het internet. Wij hebben hier alvast de belangrijkste informatie voor u samengevat.

Online boekhouden

Illume Accountants & Adviseurs werkt bij voorkeur met Unit 4 of Exact Online. Met deze pakketten is een efficiënte verwerkingswijze van de administratie mogelijk. De programma’s maken een bankkoppeling, waardoor de bankmutaties automatisch worden ingelezen in uw financiële administratie. U kunt betaalbatches aanmaken die worden ingelezen in het bankprogramma. Tevens kunt u met het pakket factureren, waarbij de factuur direct wordt verwerkt in de financiële administratie. De gegevensopslag vindt daarbij plaats in Nederland en valt dus onder Nederlands recht.

Eenvoudig facturen inscannen
Met de Scan & Herken oplossing van Basecone is het gesleep met facturen en kassabonnetjes definitief verleden tijd. Facturen kunt u eenvoudig scannen of fotograferen en direct versturen. U kunt het zelfs zo inrichten dat facturen direct vanuit de leverancier worden ingelezen in Basecone. Basecone kijkt vervolgens wat het kan herkennen van deze factuur en maakt hier een voorstelboeking van. Tot slot wordt de boeking (met of zonder autorisatie) doorgezet in uw online boekhouding. Hoe ‘slimmer’ u het systeem inricht, hoe meer er van de factuur herkend wordt en hoe minder handmatige verwerking vereist is. Uiteraard kan Illume Accountants & Adviseurs u hierbij helpen.

Uw eigen online dashboard
Met een online dashboard krijgt u eenvoudig inzicht in uw administratie. Unit 4 en Exact Online hebben allebei een dashboard dat informatie op een overzichtelijke wijze presenteert. U kunt deze informatie gebruiken om sturing te geven aan uw onderneming.

Overal toegankelijk
Illume Accountants & Adviseurs werkt in de cloud. U hoeft dus geen boekhoudpakketten te installeren of te updaten en uw gegevens zijn veilig opgeslagen. Wij richten uw administratie zorgvuldig voor u in en kijken op afstand met u mee. Voortaan heeft u met uw internetbrowser toegang tot de meest actuele financiële gegevens van uw bedrijf. De gegevensopslag vindt plaats in Nederland en valt dus onder Nederlands recht.

Realtime informatie

Met een online boekhoudpakket in combinatie met Basecone, beschikt u altijd en overal over de meest actuele cijfers van uw bedrijf. Zo kunt u razendsnel anticiperen op ontwikkelingen. Ondernemen is tenslotte kansen pakken zodra deze zich voordoen.

Overstapservice
Natuurlijk zorgen wij voor een soepele overstap van uw administratie naar onze oplossingen. U kunt direct starten.

Online boekhouden betekent voor u:

  • Automatische bankkoppeling
  • Automatische verwerking van facturen
  • 24/7 in de cloud beschikbaar
  • Deskundige ondersteuning
  • Vast contactpersoon

Wilt u meer weten over online boekhouden via Illume Accountants & Adviseurs? Neem contact met ons op.