Mijn Kantoorapp

Illume Accountants & Adviseurs is altijd in beweging om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Op het gebied van financiën, wetgeving en specifieke techniek staan wij ons voor op kennis van de meest recente informatie en mogelijkheden. Uiteraard nemen we niet zomaar nieuwe producten of procedures in gebruik. Wij verdiepen ons in wat interessant voor onze klant is en na intensief testen zijn wij zeer enthousiast geworden over Mijn Kantoorapp.

Online en mobiel
Mijn Kantoorapp is een online en mobiel platform dat Illume Accountants & Adviseurs in staat stelt alle werkprocessen en dossierstukken, in afstemming met u, digitaal af te wikkelen. Online en mobiel; dus wanneer het u uitkomt. U kunt daarbij denken aan het online goedkeuren van documenten door middel van e-signing. Daarnaast kunt u online jaarwerk informatie uitvraag met ons organiseren en uw dossiers mobiel ontsluiten uit bestaande applicaties.

Eenvoud en besparing
Een grote stap voorwaarts in flexibiliteit en schaalbaarheid met minimale implementatiekosten omdat het integreert met de applicaties waar u al aan gewend bent. Uw werkprocessen staan centraal en kunnen in afstemming met u volledig digitaal en mobiel worden afgewikkeld. In alle gevallen geldt dat u op elk gewenst moment inzage en controle heeft en vooral veel tijd bespaart. Iets dat Illume Accountants & Adviseurs ook graag voor u regelt.

Voor meer informatie en de interessante mogelijkheden voor uw bedrijf, neem contact op met jorn@illumeaccountants.nl.