Boekhouder Bovenkarspel

De betrouwbare boekhouder uit Bovenkarspel

Ook een boekhouder uit Bovenkarspel heeft te maken met vooroordelen. ‘Een boekhouder, is dat niet zo mannetje waar je je schoenendoos met bonnetjes naartoe brengt?’ ‘Voor de boekhouder moet ik alle facturen en ander papierwerk bijhouden.’ ‘Als ik mijn uren niet bijhoud, krijg ik op mijn kop van mijn boekhouder.’ Klinkt allemaal heel saai, stoffig en belerend. En dat is nou precies wat dé boekhouder uit Bovenkarspel, Illume Accountants & Adviseurs niet is. Tijd voor wat meer informatie over wat boekhouders nou precies doen.

Een accountant én boekhouder in Bovenkarspel

Er is nogal wat verwarring over wat een accountant doet en wat een boekhouder doet. Bij Illume Accountants & Adviseurs vindt u een accountant en boekhouder in Bovenkarspel op één plek! Deze twee beroepen versterken elkaar. De boekhouder beperkt zich tot samenstellende werkzaamheden, zoals het samenstellen van een jaarrekening. De accountant mag een verklaring afgeven, waarmee hij iets zegt over de betrouwbaarheid van die gegevens. Eigenlijk is dat de controle van het werk van de boekhouder. De accountant mag dan ook de werkzaamheden van de boekhouder doen, maar niet andersom. Ondernemers in Westfriesland die op zoek zijn naar een boekhouder in Bovenkarspel en omgeving, zijn bij Illume Accountants & Adviseurs helemaal op hun plek. Ze vinden hier de dienstverlenging die ze nodig hebben én een contactpersoon die hen aanspreekt in hun taal.

Waarom een boekhouder inschakelen?

Veel ZZP’ers en MKB’ers hebben hun handen bij tijd en wijle vol aan hun boekhouding. Soms is er een bescheiden afdeling administratie, maar alleen al het bijhouden en inboeken van de vele bonnetjes en facturen kost heel veel tijd. Tijd die ze niet kunnen besteden aan hun vakgebied. Hoe fijn is het als je dat kunt uitbesteden aan een boekhouder in Bovenkarspel! De boekhouder zorgt voor het boeken en verwerken van gegevens, het debiteuren- en crediteurenbeheer, rapportages én de meeste belastingaangiften. Illume Accountants & Adviseurs gaat echter met haar tijd mee. Dankzij vooraanstaande software wordt veel tijd bespaard en kunt u steeds meer rekenen op advies van de boekhouder in Bovenkarspel.