Administratieve diensten

Uw bedrijf draait om een goede administratie en de administratie draait om uw bedrijf. Illume Accountants & Adviseurs biedt een breed pakket aan administratieve diensten om u en uw bedrijf te ondersteunen. We werken nauw samen met uw medewerkers, maar kunnen ook uw volledige administratie voor u overnemen. U heeft altijd inzicht en overzicht en kunt vertrouwen op onze expertise.

Administratieve diensten voor de financiële administratie

Zorgeloos ondernemen is een voorwaarde voor een gezond bedrijf. Een goede financiële administratie is het fundament voor een onderneming met groeikansen. Illume Accountants & Adviseurs helpt u daar graag bij. Wij verzorgen de boekhouding en administratie voor uw bedrijf. In de basis zijn dat activiteiten als het boeken van in- en verkoopfacturen, kas- en bankmutaties en afschrijvingen. Ook het opstellen van de aangifte voor omzetbelasting en intracommunautaire leveringen (leveringen naar het buitenland) hoort bij dit dienstenpakket. We denken met u mee en leveren toegevoegde waarde op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. In duidelijk Nederlands en op nuchtere Westfriese wijze staan we u bij. U kunt vol overgave uw vak uitoefenen en hebt volop ruimte om te ondernemen.

Administratieve diensten voor uw boekhouding
Dankzij het internet is optimaal boekhouden voor iedereen binnen handbereik. Met het online boekhoudsysteem van Illume Accountants & Adviseurs kunt u zelf uw administratie bijhouden of live volgen hoe wij dat voor u doen. Doordat u altijd en overal inzicht en overzicht hebt op de laatste stand van zaken kunt u efficiënter en sneller ondernemen. Als u zelf de volledige controle over uw boekhouding wilt houden, adviseren wij u gebruik te maken van Exact Online. Wij kunnen op afstand met u meekijken en meteen advies geven. Bij grote drukte is het mogelijk dat wij u alsnog werk uit handen nemen.
Het uitbesteden van de boekhouding is een must voor kleinere ondernemingen die geen eigen administratieve afdeling hebben. Wij nemen de administratieve last van u over, waardoor u niet alleen meer tijd overhoudt voor uw kernactiviteiten, maar ook bespaart op personeelskosten. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie over online boekhouden.